اولین رستوران مستر شف جهان در دوبی راه اندازی شد ، دستور پخت یک غذا از جعبه اسراسرآمیز مستر شف
به گزارش مبصر کلاس، مستر شف یکی از پیروز ترین برنامه های آشپزی تلویزیونی در دنیا است که تا کنون در 52 کشور اجرا شده و بیش از 250 میلیون نفر بیننده داشته است. حالا گروهی از سرآشپزان پیروز این برنامه، رستورانی را در دوبی راه اندازی نموده اند. ابتکاری جدید که برای نخستین بار به اجرا گذاشته شده است.
مبصر کلاس: شوان اونل قهرمان فصل هفتم رقابت های مستر شف آمریکا می گوید: رقابت های مستر شف یکی از پر استرس ترین و سخت ترین کارهایی بود که من انجام دادم. اگر کاری را درست انجام نمی دادید مجبور بودید فریادهای گوردون رمزی را تحمل کنید. اما پاداشی که در نهایت به دست آوردم فوق العاده بود. این پیروزی به من نشان داد که تا چه اندازه به غذا عشق و علاقه دارم. اکنون نیز زمان آن است که مردم بیایند و تجربه ای مشابه را داشته باشند و مزه آنچه را که در جعبه اسرار آمیز مستر شف گذاشته شده است، بچشند.
سرآشپز مارگریتا مسئول آشپزخانه رستوران دوبی درباره پیروزیت بالای برند رستوران های مستر شف می گوید: فکر می کنم دلیلش این است که مستر شف هواداران بسیار زیادی در سراسر دنیا دارد. به خصوص اینجا در دوبی که شهر غذاهای مختلف و مردمی از سراسر دنیا است.
او درباره این جعبه کوچک می گوید: این جعبه اسرارآمیز است. ایده ما این است که این جعبه را به درون رستوران و نزد مشتری هایمان ببریم تا آنها نیز خوردن غذاهای پخته شده بر اساس روش مستر شف و به یاری موادی که در درون این جعبه پنهان شده را تجربه نمایند. ما 35 دقیقه زمان داریم تا با این مواد، غذای آنها را تهیه کنیم.
یورونیوز از مارگریتا خواست که غذایی به یاری موادی که در جعبه اسرارامیز گذاشته شده از جمله سیر سیاه، مارچوبه، پونه کوهی، قارچ و تخم مرغ درست کند. او پیروز شد در مدت محدود 35 دقیقه این غذا را آماده کند. مارگریتا چند راویولی بزرگ درست کرد و این مواد را در درون آنها گذاشت و در نهایت نیز غذا را با سسی از شکلات و سیر سیاه تزئین و سرو کرد. سرآشپز مارگریتا دستور پخت این غذا را در اختیار یورونیوز گذاشته است.
روش تهیه غذا
* برای خمیر راویلوی، آرد و زرده تخم مرغ، نمک و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را با یکدیگر مخلوط نموده و آنقدر هم می زنید تا شکل خمیری پیدا کند. می توان کمی آب سرد هم به این مواد اضافه نمود تا خمیر سفت گردد. سپس این خمیر را درون پلاستیک پیچیده و برای مدت 30 دقیقه در کناری گذاشت.
* بعد از گذشت 30 دقیقه باید خمیر را به یاری ماشین مخصوص یا با وردنه کاملا پهن کرد و لایه نازکی از خمیر پاستا با ضخامت حداکثر 2 تا 3 میلی متر بوجود آورد.
* سپس خمیر را به یاری یک لیوان به اندازه های کوچک و به شکل مد نظر برای تهیه راویولی برش داد. برای تهیه هر راویولی به دو ورقه کوچک از این خمیرها احتیاج است.
* برای چاشنی درون خمیر، باید مخلوط قارچ ها را به روغن زیتون و سس سویا آغشته نموده و برای مدت کوتاهی در فر قرار دهید. دمای فر باید 300 درجه باشد و فر قبلا کاملا داغ شده باشد. قارچ ها را برای مدت کوتاهی در فر قرار می دهید تا قهوه ای و کمی خشک شوند. سپس قارچ را از فر خارج نموده و پس از خنک شدن خرد می کنید. به این مواد سیر سیاه همچنین مقداری جعفری خرد شده و نمک و فلفل اضافه نموده و مواد را کاملا خرد می کنید.
* در ظرفی جداگانه مقداری آب را جوشانده و به آن سرکه سفید و نمک اضافه کنید. آب جوش را با قاشق به حالت دایره هم بزنید تا موج هایی چرخشی شکل بگیرند، سپس تخم مرغ یا تخم بلدرچین را درون آب داغِ در حال چرخش بشکنید تا به این ترتیب سفیده و زرده در درون آب کمی پخته شوند. به محض آنکه سفیده تخم مرغ کمی پخته شد (در این حالت زرده هنوز نرم است)، آن را با چنگال از آب داغ خارج نموده و داخل ظرفی پر از یخ بریزید.
* حال باید پر کردن ورقه های راویولی را آغاز کنید. با قاشق مقداری از مخلوط به دست آمده را در درون ورقه های خمیری بگذارید و سه قطعه کوچک پنیر بری و مقداری از تخم بلدرچین را نیز به این مواد اضافه کنید؛ سپس لبه های خمیر ماکاروانی را ببندید. راویولی های به دست آمده را در ظرفی حاوی آب جوش ریخته و بگذارید به مدت 3 دقیقه بپزد.
* در یک تابه بزرگ، کره و صدف، آویشن تازه، مارچوبه و قارچ های برشته شده را ریخته و با کمی حرارت بخوبی تفت دهید. با اضافه نمودن نمک، فلفل و آبلیموی تازه، به این غذا طعم دهید و غذایی طلایی رنگ به دست آورید.
* برای تهیه سس، کمی از مارچوبه ها را به قطعات کوچک خرد کنید. روی اجاق گاز کمی روغن زیتون و کره را حرارت دهید و سیر و مارچوبه های خرد شده را به آنها اضافه کنید. درنهایت نیز کمی شیر و نمک و فلفل اضافه کنید و حدود دو دقیقه هم بزنید تا بپزد. مخلوط به دست آمده را پس از پخته شدن، درون مخلوط کن بریزید تا کاملا له و نرم شوند و درنهایت نیز از یک صافی عبور دهید. به این ترتیب سسی خوش رنگ و خوشمزه به دست می آید.
* پس از آنکه غذا را در ظرف ریختید، سس خامه ایِ به دست آمده را ری آن ریخته و شکلات کارامل و مکعب هایی از پنیر بری را به آن اضافه کنید. به پنیرها کمی زمان دهید تا با شکلاتها و سس مخلوط شوند.
این غذا معمولا با یک نوشیدنی تهیه شده از لیمو سرو می گردد تا به این ترتیب از میزان کالری پنیر و شکلاتها کاسته گردد.
* امیدواریم از خوردن این غذا لذت ببرید.
منبع: چمدان