طرح های آبخیزداری قیروکارزین ردیف اعتباری گرفت

به گزارش مبصر کلاس، مدیر عامل شرکت تعاونی کشاورزی و باغداری شهرستان قیروکارزین گفت: در پی سفر رئیس جمهور محترم و هیات دولت به استان فارس طرح های آبخیزداری این شهرستان ردیف اعتباری 300 میلیارد ریالی گرفته است.

طرح های آبخیزداری قیروکارزین ردیف اعتباری گرفت

به گزارش خبرنگار گروه استان های مبصر کلاس از شیراز، عبد الرضا نعمتی با اشاره به اینکه این شرکت به نمایندگی از ذی نفعان پیگیر اجرای طرح های آبخیزداری در شهرستان قیروکارزین بوده است، توضیح داد: تخصیص ردیف اعتباری به طرح های آبخیزداری این شهرستان با همکاری و مساعدت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان فارس و عنایت دولت سیزدهم محقق شده است.

نائب رئیس اتحادیه تعاونی های باغداران استان فارس با بیان اینکه قبول این خواسته کشاورزان و باغداران شهرستان قیروکارزین در دولت قوی مردمی، علاوه بر خرسندی بهره برداران در رونق دوباره کشاورزی در این شهرستان تاثیر بسزایی خواهد داشت، اضافه کرد: طرح های منتخب شامل آبخیزداری های سم دلدل، تنگ سرآسیاب، دره آغا رحیمی و تنگ خرزهره است.

نعمتی با اشاره به اینکه کار های مطالعاتی طرح های مذکور انجام و یا در دست انجام است، ابراز کرد: نمایندگان کشاورزان قیروکارزین در جلسات متعدد با عبدالحسن صمد نژاد مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری بر ضرورت و احتیاج اجرای این طرح ها تاکید نموده اند که خوشبختانه این رایزنی ها با نگاه انقلابی و جهادی مسئولین پذیرفته شد.

مدیر عامل شرکت تعاونی کشاورزی و باغداری شهرستان قیروکارزین با تاکید بر اینکه اجرای طرح آبخیزداری از ایجاد رواناب های مخرب می تواند جلوگیری و فرسایش خاک را کند نماید، اظهار کرد: امیدواریم اجرای چهار طرح فوق بتواند تا حدودی پایداری فراوری در دشت قیر را تامین و از لطمات خشکسالی بکاهد.

به گفته او؛ در سال های گذشته اجرای طرح های آبخیزداری در منطقه ها مختلف شهرستان قیروکارزین توانسته ضمن مهار قسمت قابل توجه ای از سیلاب های فصلی بر تغذیه سفره های آب زیر زمینی اثرات مثبت بگذارد و ضمن برطرف موانع فراوری بر رونق کشاورزی آن منطقه بیافزاید.

او اعلام کرد: امیدواریم با تخصیص اعتبارات مذکور به وسیله سازمان برنامه و بودجه کشور سال جاری و سال 1401 این طرح ها به ثمر بنشیند و مرحمی بر تن خشک و تف دیده اراضی دشت قیر باشد.

شهرستان قیروکارزین با قریب به 3300 کیلومتر مربع وسعت در جنوب غربی شیراز و در فاصله 175 کیلومتری آن واقع است و به عنوان بزرگ ترین فراوری کننده لیموشیرین و لیموترش در کشور، یکی از بزرگ ترین فراوری کنندگان خرما در کشور و در فراوری بسیاری از محصولات زراعی و باغی دیگر حائز رتبه و صندلی ملی و استانی است. این قطب کشاورزی کشور سال هاست که با خشکسالی و کمبود منابع آبی گریبانگیر بوده و فراوری در این منطقه مورد تهدید است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "طرح های آبخیزداری قیروکارزین ردیف اعتباری گرفت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرح های آبخیزداری قیروکارزین ردیف اعتباری گرفت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید