طرز تهیه بیسکویت ولنتاین قلبی دورنگ به آسان ترین روش

به گزارش مبصر کلاس، بیسکویت ولنتاین، در اصل یک بیسکوئیت خوشمزه و ساده هست که می تونه به شکل های مختلف و زیبا آماده بشه. در این مقاله بیسکویت های ولنتاین (کوکی ولنتاین) قلبی شکل و دو رنگ آموزش داده می شه که جلوه بسیار زیبایی دارن و اگر داخل یک جعبه زیبا هم قرار بگیرن برای هدیه ولنتاین (روز عشق) یا برای مناسبت هایی مثل سالگرد ازدواج و تولد هم بسیار مناسب هستن. درست کردن این بیسکوئیت ها کار بسیار راحتی هست و مواد اولیه ساده و در دسترسی داره. این بیسکوئیت ها بافت تردی دارند و داخل دهان آب می شن. اگر دوست داشتید بیسکوئیت ها نرم تر باشن می تونید مابین دو بیسکوئیت از مارمالاد بهره ببرید. با خبرنگاران بلاگ برای این آموزش همراه باشید.

طرز تهیه بیسکویت ولنتاین قلبی دورنگ به آسان ترین روش مواد لازم برای تهیه بیسکوئیت (کوکی) ولنتاین
آرد سفید قنادی200 گرم
پودر قند (نثار)60 گرم
کره 150 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
رنگ مجاز خوراکی قرمز به میزان لازم
شکر دو سوم پیمانه

مراحل تهیه بیسکوئیت (کوکی) ولنتاین

1. برای تهیه کوکی ولنتاین اول باید شکر رنگی درست کنیم.

برای این کار می تونید از شکر رنگی آماده هم بهره ببرید.

اما برای درست کردن شکر رنگی در منزل باید شکر رو داخل زیپ کیپ بریزین و چند قطره رنگ قرمز خوراکی بهش اضافه کنید و بعد با حرکت دادن شکر داخل نایلون کل شکر رو به صورت یک دست رنگی کنید.

برای رنگ کردن شکر می تونید از رنگ مایع یا رنگ ژله ای بهره ببرید و اگه میخواین از رنگ پودری بهره ببرید میزانی از رنگ رو با حلال رنگ مخلوط کنید و بعد به شکر اضافه کنید.

توجه کنید که مقدار استفاده از رنگ بسته به میزان شکر و نوع رنگی که استفاده می کنید و تناژ رنگی که مد نظرتون هست متفاوته. پس رنگ رو کم کم اضافه کنید تا رنگ دلخواهتون حاصل بشه.

اگه دیدین شکرها کمرنگ تر از اونی هستن که دوست دارین، میزان بیشتری رنگ اضافه کنید و اگه رنگ شکر پررنگ تر شد کمی شکر اضافه کنید.

بعد از اینکه دونه های شکر به صورت یک دست رنگی شد، اون رو داخل سینی یا ظرف مسطحی بریزین و اجازه بدین (حدود یک ساعت) در مجاورت هوا خشک بشه. هر از گاهی شکر رو زیر و رو کنید.

بعد از خشک شدن شکرهایی رو که به هم چسبیدن و به صورت تکه های بزرگ در اومدن، با دست از هم باز کنید یا الک شون کنید.

2. برای آماده کردن خمیر، کره رو ده دقیقه قبل، از یخچال خارج کنید تا کمی نرم بشه و بعد پودر قند الک شده رو بهش اضافه کنید و به یاری دو عدد چنگال پودر قند رو به خورد کره بدین تا کاملا جذب کره بشه.

3. بعد زرده تخم مرغ و وانیل رو بهش اضافه کنید و با همزن برقی چند ثانیه در حد یک دست شدن هم بزنید.

4. مواد رو به صورت مساوی به دو قسمت تقسیم کنید و به یک قسمت میزانی رنگ خوراکی قرمز اضافه کنید و دوباره چند ثانیه با همزن مخلوط کنید تا یک دست بشه.

5. صد گرم از آرد الک شده رو به قسمت قرمزرنگ و صد گرم دیگه از آرد رو به قسمت سفیدرنگ اضافه کنید.

با نوک انگشت مواد رو مخلوط کنید تا به صورت خرده نان در بیاد و بعد خمیر رو با دست جمع کنید تا خمیر یک دستی حاصل بشه.

برای هر دو خمیر همین کار رو انجام بدین.

برای مخلوط کردن مواد به هیچ عنوان از کف دست استفاده نکنید. به علت استفاده از کره در خمیر، حرارت کف دست باعث به روغن افتادن خمیر می شه. بعلاوه از ورز دادن زیاد خمیر پرهیز کنید تا خمیر به روغن نیفته.

اگه خمیر به روغن بیفته کوکی ها بعد از پخت سفت و خشک می شن.

6. هر کدوم از دو خمیر قرمز و سفید رو به ضخامت چند میلی با وردنه بین دو کاغذ روغنی باز کنید.

7. از شکر رنگی روی خمیر قرمزرنگ بپاشین طوری که سطح خمیر پوشیده بشه.

بعد با وردنه به آرومی روی شکرها بکشید تا هم صاف بشن و هم به خمیر بچسبن.

شکرهای اضافی رو کنار بزنین و به یاری خط کش خمیر رو به صورت نوارهای هم میزان برش بزنید. (ضخامت نوارها در حدود یک سانت باشه.)

8. خمیر سفیدرنگ رو هم به همین شکل به صورت نواری برش بدین.

حالا یک در میان از نوارهای خمیر سفید رنگ بردارین و به جاش نوار های قرمز رنگ قرار بدین.

نوارهایی هم که از خمیر سفید برداشتین رو کنار برش های باقی مونده از خمیر قرمز قرار بدین تا دو تا خمیر راه راه داشته باشین.

9. کاغذ روغنی رو روی خمیرهای راه راه قرار بدین و خیلی آروم با وردنه روی اون ها بکشین تا نوارهای دو رنگ به هم بچسبن. بعد با کاترهای قلبی شکل برش بدین.

سعی کنید با استفاده از کاترهای کوچیک فضاهایی که خالی موندن رو هم برش بدین. با جمع کردن خمیر، ترتیب و نظم اون به هم می خوره.

خمیرهای برش خورده رو به آرومی به یاری پالت بردارین و داخل سینی فر که با کاغذ روغنی پوشیده شده قرار بدین.

سینی فر رو به مدت یک ساعت داخل یخچال بذارین و بعد، داخل فر 165 درجه سانتی گراد که از قبل گرم شده، به مدت حدودی یک ربع الی 20 دقیقه قرار بدین تا بپزن.

زمان پخت در فرهای مختلف متفاوته. این کوکی ها نباید تغییر رنگ بدن. همین که زیر بیسکوئیت ها کمی تغییر رنگ داد، می تونید از فر خارج کنید.

(بهتره کوکی های هم میزان رو داخل یک سینی بچینید و کوکی های کوچک تر رو داخل سینی جدا قرار بدین. چون کوکی های کوچک تر زودتر از کوکی های بزرگ تر می پزن و تغییر رنگ می دن.)

کوکی ها رو تا زمانی که کاملا خنک نشدن جا به جا نکنید. چون باعث خرد شدن بیسکوئیت ها می شه. اجازه بدین کاملا خنک بشن.

10. این بیسکوئیت های ترد و خوشمزه رو می تونید به تنهایی کنار چای سرو کنید و اگه دوست داشتین بیسکوئیت ها کمی نرم تر و شیرین تر باشن می تونید روی قسمت پشتی یکی از بیسکوئیت ها مارمالاد یا بریلو یا شکلات صبحانه بزنید و بیسکوئیت دوم رو بهش بچسبونید تا شبیه شیرینی آلمانی بشه.

خمیرهایی رو که بعد کاتر زدن کوکی باقی موندن، هم می تونید به صورت نامنظم کنار هم بچینید و بعد روی اون کاغذ روغنی بذارین و کمی با وردنه صاف کنید تا یک دست بشه و بهم بچسبه و بعد دوباره کاتر بزنید. در این حالت هم طرح های نامنظم به شکل ابر و بادی روی کوکی ایجاد می شه که بسیار زیباست.

این کوکی های خوشمزه رو برای مناسبت های مختلف آماده کنید و از خوردنش لذت ببرین.

منبع: اُکالا

به "طرز تهیه بیسکویت ولنتاین قلبی دورنگ به آسان ترین روش" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بیسکویت ولنتاین قلبی دورنگ به آسان ترین روش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید