خوردنی های تهران از فست فود تا شیرینی و کباب
به گزارش مبصر کلاس، انتخاب از بین این همه رستوران، فست فود، بستنی فروشی و… کار آسانی نیست. در طول سفر به تهران، فقط کافی ست، فکر کنید هوس خوردن کدام یک از خوردنی های تهران را نموده اید، خبرنگاران برای شما پیشنهاد های خوشمزه ای داریم.
اگر هوس پیتزا نموده اید، بروید پیتزا در به در
پیتزا دربه درهمان طور که می دانید، پیتزا یکی از دل چسب ترین خوردنی های عاشقان فست فود است. پیتزا در به در یا آن طور که روی تابلویش نوشته شده، در ب در پیتزا، یکی از پیتزافروشی های قدیمی تهران است. این پیتزافروشی دکوراسیونی ساده، شیک و غذاهایی باکیفیت دارد.
اگر هوادار پیتزای آمریکایی هستید، حتماً در ب در را امتحان کنید. در تهران کم تر فست فودی پیدا می شود که توانایی پخت پیتزای خانواده، با کیفیت بالای در به در را داشته باشد. روبه روی پیتزا فروشی در به در، یک بوستان زیبا هم هست که می توانید تا رسیدن نوبت تان در آن وقت بگذرانید.
نشانی: خیابان شریعتی، بالاتر از پل سیدخندان، روبه روی پارک کوروش (شریعتی)، نبش کوچه پیروز، پلاک 999
تلفن: 22845861
ساعت پذیرایی: 12 تا 23:15
اگر هوس غذای ایرانی نموده اید، بروید رستوران پردیس
رستوران پردیس از رستوران های قدیمی و کلاسیک تهران است که نه زرق و برق خاصی دارد و نه دکوراسیون عجیب و غریبی، اما چیزی که فراوان دارد، مشتریان پر و پاقرص است. اگر دنبال یک غذای برنجی خوشمزه هستید، این رستوران حتماً رضایت تان را جلب خواهد نمود. بادمجان پلو، ته چین و استیک، سه نمونه از پرهوادارترین غذاهای رستوران پردیس هستند.
نشانی: خیابان ولیعصر، بالاتر از پارک وی، بعد از سه راه محمودیه.
تلفن: 22666466
ساعت پذیرایی: 11:30 تا 15:30 و 18 تا 23
اگر هوس دیزی نموده اید، بروید رستوران دیزی سرا
دیزی از پرهوادارترین غذاهای سنتی تهران محسوب می شود. رستوران دیزی سرا، از رستوران هایی ست که در ارائه این غذا نام دار است. در این رستوران چیزی به نام منو وجود ندارد. با نشستن روی جایگاه این رستوران، پذیرفته اید که غذای همیشگی، شامل دیزی و مخلفاتی مثل سبزی، دوغ، ماست، سالاد شیرازی، انواع ترشی، چای، بامیه و… برای شما هم سرو شود.
این نکته را به خاطر داشته باشید، رستوران دیزی فقط برای ناهار سرویس می دهد.
نشانی: ایرانشهر، خیابان کلانتری، پلاک 52.
تلفن: 88810008
ساعت پذیرایی: 11:30 تا 16:30
اگر هوس جگر نموده اید، بروید جگرکی شبزدگان
نام جگر و جگرکی در تهران با میدان بهمن یا همان کشتارگاه، در جنوب این شهر گره خورده است، اما جگرکی شبزدگان، در شمال غرب تهران، توانسته با غذای باکیفیت و پذیرایی حرفه ای، خودش را در دل جگربازان جا کند.
البته استقبال چهره های معروف و حضور گاه به گاه ورزشکاران و هنرمندان در این جگرکی، به خصوص در شعبه قیطریه، در جذب بیش تر مشتری بی تأثیر نبوده است. به هرحال اگر هوس خوردن جگر، یکی از لذت بخش ترین خوردنی های تهران را داشتید، شبزدگان را از قلم نیاندازید. نوش جان!
نشانی شعبه قیطریه (مرکزی): بلوار اندرزگو، نبش اشکستانپور جنوبی
تلفن: 22675050
ساعت پذیرایی: 11 صبح تا 12 شب
نشانی شعبه سعادت آباد: سعادت آباد، خیابان سرو شرقی، بعد از علامه شمالی، نبش کوچه چهارم، پلاک 45.
تلفن: 22067275
ساعت پذیرایی: 11 صبح تا 11:30 شب
اگر هوس کله پاچه نموده اید، بروید طباخی بره سفید
طباخی بره سفید، در مرکز شهر، قیمت های معقولی دارد. نان داغ، ادویه ها و چاشنی های خوشمزه و بعلاوه سرویس دهی سریع و به موقع، بخشی از لذتی ست که با سرزدن به طباخی بره سفید نصیب تان خواهد شد. البته به شرطی که خیلی دیر نرسید و هواداران بره سفید جای خالی برای نشستن، باقی گذاشته باشند!
نشانی: میدان توحید، خیابان ستارخان، روبه روی خیابان باقرخان، پلاک 142.
تلفن: 66504012
ساعت پذیرایی: 5 تا 20
بستنی منصور از برترین خوردنی های تهران
بستنی منصور از خوشمزه ترین خوردنی های تهران است که می توانید، در جاهای مختلف شهر نوش جانش کنید، اما پیشنهاد ما برای شما بستنی فروشی منصور است. پرهوادار بودن بستنی منصور از صف هرروزه مقابل صندوقش معین است. قیمت بستنی ها و آب میوه های این مغازه مناسب است.
فالوده، بستنی سنتی و بستنی میوه ای جزو محبوب ترین محصولات این بستنی فروشی هستند. منصور یکی از بستنی فروشی های قدیمی تهران است که خیلی از تهرانی ها با آن آشنا هستند.
نشانی: ونک، ملاصدرا، بعد از چهارراه شیراز، پلاک 93.
تلفن: 88042959
ساعت پذیرایی: 9 تا 24
اگر هوس بستنی خاص نموده اید، بروید کارگاه جلاتو
کارگاه جلاتو، یک موسسه فراوری و فروش بستنی ایتالیایی، با متد اصیل این کشور است که به وسیله یک زوج اداره می شود. جلاتو در زبان ایتالیایی به معنای دسر سرد و در زبان انگلیسی معادل Ice Cream یا همان بستنی ست که با بستنی های متد آمریکایی تفاوتی جدی دارد. مسئولان جلاتو پیش از راه اندازی کارگاه شان، دوره فراوری جلاتو از مواد طبیعی را در ایتالیا گذرانده و دانش قهوه و چای را در انگلستان فرا گرفته اند.
نشانی: شهرک غرب، خیابان ایران زمین، نبش خیابان مهستان، مرکز خرید گلستان، انتهای بالکن طبقه اول، واحد240.
تلفن: 88088181
ساعت پذیرایی: 10 تا 23
اگر هوس معجون نموده اید، بروید ویتامینه علی بابا
اگر هوس یک تهران گردی ناب در کنار میل خوردنی های تهران را نموده اید، سری به ویتامینه علی بابا بزنید. تقریباً تمام معجون بازها اتفاق نظر دارند که ویتامینه علی بابا برترین معجون های تهران را دارد. مواد اولیه علی بابا تازه است و همه چیز جلوی چشم مشتری با هم ترکیب می شوند. حرکات نمایشی فروشنده علی بابا هنگام ریختن معجون به داخل لیوان هم تماشایی و یکی دیگر از علت های معروفیت و خاص بودن این مغازه است.
نشانی: خیابان وحدت اسلامی (شاهپور سابق)، ایستگاه فرهنگ، پلاک 958.
تلفن: 55374999
ساعت پذیرایی: 10 تا 24
اگر هوس شیرینی نموده اید، بروید قنادی دانمارکی
آن هایی که تصورشان از خوردنی های تهران حول و حوش شیرینی می شود این قسمت را خوب بخوانند. یکی از شیرینی فروشی های قدیمی و با کیفیت تهران، قنادی دانمارکی ست که در تک تک روزهای ماه می توانید، از این شیرینی فروشی، شیرینی داغ و تازه تهیه کنید.
ضمناًً عجیب و دور از انتظار نیست که شیرینی دانمارکی، شیرینی هم نام این قنادی، در تمام این سال ها جزو پرهوادارترین محصولاتش بوده است.
نشانی شعبه ویلا: خیابان نجات الهی (ویلا)، بالاتر از خیابان طالقانی.
تلفن: 88909383
ساعت پذیرایی: 9:30 تا 20:30
نشانی شعبه پاسداران: خیابان پاسداران، پایین تر از نیستان چهارم، پلاک 226.
ساعت پذیرایی: 9 تا 22
اگر هوس قهوه نموده اید، بروید سام کافه
سام کافه هم منوی مفصل و کاملی دارد، هم باریستاهای مودب و باحوصله ای که سر فرصت به سوال هایتان جواب می دهند. خوش ذوقی هم یکی دیگر از ویژگی های کارکنان سام کافه است.
فنجان های قهوه منقش به طرح قلب، قو یا لاله، گواه خوبی برای این موضوع است.
نشانی شعبه فرشته: خیابان ولیعصر، خیابان فرشته، مرکز خرید سام، طبقه اول، شماره 106.
تلفن: 22653842
ساعت پذیرایی : 9 تا 22
نشانی شعبه ونک: نبش خیابان خدامی و آفتاب، ضلع جنوب شرقی ساختمان مادیران، جنب پارک.
تلفن: 86092114
ساعت پذیرایی: 8 تا 23
نشانی شعبه شهرک غرب: خیابان سیمای ایران.
تلفن: 88579501
ساعت پذیرایی: 8 تا 11
منبع:سـفـرزون
منبع: دیجیاتور