راندمان فراوری قارچ خوراکی افزایش یافت
به گزارش مبصر کلاس به نقل از پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، قرارداد انتقال دانش فنی این محصول همزمان با هفته پژوهش به امضای نیراعظم خوش خلق سیما رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی رسید.

طبق آنالیز های صورت گرفته با استفاده از این مکمل که به بسترهای قارچ در زمان ریسه دوانی اضافه خواهد شد، راندمان فراوری قارچ خوراکی در واحد سطح بستر افزایش یافته و ضمن کاهش آلودگی ها در بستر قارچ، طعم و مزه محصول فراوریی هم بهبود می یابد.
دکتر اکرم صادقی، عضو هیات علمی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی و مجری طرح با اشاره به واگذاری لیسانس غیرانحصاری تکثیر سویه میکروبی و روش تهیه فرمولاسیون محرک رشد قارچ خوراکی با استفاده از این سویه گفت: میکروارگانیسم های موجود در خاک، خصوصیات متفاوتی دارند که میکروارگانیسم شناسایی شده قادر است با فراوری آنزیم های مختلف، فرایند هضم بستر سلولزی پرورش قارچ خوراکی را ارتقا داده و با تسهیل دسترسی قارچ به مواد مغذی فرایند رشد آن را افزایش دهد.
وی با اشاره به موفقیت فرمولاسیون فراوریی در مطالعات آزمایشگاهی و پایلوت گفت: با توجه به ارزش مالی قارچ خوراکی و تأثیر این مکمل رشد در افزایش فراوری آن، فرمولاسیون ابداعی که مبتنی بر میکروارگانیسم های بومی است با استقبال صنعت به مرحله تجاری سازی رسیده که امیدوارم با فراوری انبوه این محصول، شاهد افزایش عملکرد در واحد های پرورش قارچ های خوراکی در کشور باشیم.
منبع: خبرگزاری مهر