هات داگ با نان تست

به گزارش مبصر کلاس، این میان وعده خوش طعم فرانسوی است و در آن به جای نان باگت، از نان تست برای تهیه هات داگ استفاده می گردد.

هات داگ با نان تست
  • تعداد: نفر
  • زمان تهیه: 25 دقیقه
  • زمان پخت: 5 دقیقه (هر کدام)

مواد لازم

  • 680 گرم سوسیس مرغ دودی
  • یک قاشق غذاخوری روغن گیاهی
  • دو عدد تخم مرغ
  • نصف پیمانه شیر یا خامه سبک
  • یک قاشق غذاخوری شکر
  • یک قاشق چایخوری وانیل
  • 1/8 قاشق چایخوری پودر دارچین
  • 1/8 قاشق چایخوری پودر جوزهندی
  • 6 عدد هات داگ
  • دو قاشق غذاخوری عسل
  • شش ورق پنیر گودا
  • نصف یک عدد فلفل قرمز میانه
  • یک تا دو قاشق غذاخوری کره
  • شیره افرا

طرز تهیه

1- سوسیس مرغ را خرد کنید. در یک تابه بزرگ یک قاشق غذاخوری روغن را داغ کنید. سوسیس های مرغ را تفت دهید و کنار بگذارید.

2- سپس، در یک کاسه عمیق، تخم مرغ، شیر، وانیل، دارچین و جوزهندی را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

3- داخل نان های تست عسل بمالید و با هات داگ از وسط نصف شده و گلابی پر کنید. ساندویچ را داخل مخلوط تخم مرغ فرو کنید و داخل تابه سرخ کنید تا دو طرف نان ها طلایی گردد.

ارزش غذایی

  • کالری: 551
  • چربی: 23 گرم
  • کلسترول: 159 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 63 گرم
  • فیبر: 1 گرم
  • سدیم: 734 میلی گرم
  • پتاسیم: 206 میلی گرم
  • کلسیم: 313 میلی گرم
  • آهن: 2 میلی گرم
منبع: فوت و فن

به "هات داگ با نان تست" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "هات داگ با نان تست"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید