خونریزی لثه حین مسواک زدن

به گزارش مبصر کلاس، وقتی شما لثه های سالمی داشته باشید و با روش صحیحی مسواک بزنید، لثه هایتان خون ریزی نمی کند. بنابراین می توان نتیجه گرفت که در صورت خون ریزی هنگام مسواک کردن یا لثه های شما دچار بیماری شده اند یا اینکه مهارت لازم برای مسواک کردن را ندارید. در هر حال، برای رفع شدن مشکلتان توصیه می کنم این مقاله را بخوانید.

خونریزی لثه حین مسواک زدن

خونریزی لثه حین مسواک زدن

نویسنده:*دکتر محمدجعفر اقبال

وقتی مسواک می زنید لثه تان خونریزی می نماید؟

وقتی شما لثه های سالمی داشته باشید و با روش صحیحی مسواک بزنید، لثه هایتان خون ریزی نمی نماید. بنابراین می توان نتیجه گرفت که در صورت خون ریزی هنگام مسواک کردن یا لثه های شما دچار بیماری شده اند یا اینکه مهارت لازم برای مسواک کردن را ندارید. در هر حال، برای رفع شدن مشکلتان توصیه می کنم این مقاله را بخوانید.

یکی از علامت های بیماری لثه، خون ریزی از لثه ها به صورت خودبه خود، هنگام غذا خوردن یا هنگام مسواک کردن است اما شدت و پیشرفت بیماری با این علامت و از طریق بیمار قابل تشخیص نیست. هنگامی که میکروب ها به صورت یک لایه نرم همراه با مواد غذایی و مواد موجود در بزاق به سطح دندان (تاج و ریشه) می چسبند با برانگیختن سیستم ایمنی لثه ها را پرخون و ملتهب می نمایند. در این شرایط که هنوز جرم تشکیل نشده و لایه نرمی روی دندان شکل گرفته، به راحتی قابل برداشتن از طریق مسواک و نخ دندان است و با رعایت بهداشت به حالت طبیعی برخواهد گشت اما در صورتی که زمان زیادی از تشکیل این لایه بگذرد و لایه سخت شده باشد (به عبارتی، جِرم تشکیل شده باشد) امکان تمیز کردن و برداشتن آن با مسواک وجود ندارد و دندان ها باید جرم گیری شوند. لازم به شرح است که مکانیزم ایجاد التهاب در هر دو حالت یکسان است. بنابراین کسانی که به دلیل خون ریزی لثه ها از مسواک کردن اجتناب می نمایند، نه تنها باعث درمان مشکل و بهبود لثه ها نمی شوند؛ بلکه به تجمع میکروب ها و جِرم ها یاری می نمایند.

به خاطر داشته باشید مراجعه نکردن به دندانپزشک باعث می گردد آسیب ها جدی تر و هزینه درمان بیشتر گردد. در حالت طبیعی، از مجموع طول دندان، حدود 3/2 آن ریشه و 3/1 آن تاج است. 3/2 ریشه داخل استخوان قرار گرفته و ارتباط دندان و استخوان از طریق الیافی به نام پریودنتال برقرار می گردد. بعلاوه در قسمت بالای استخوان لثه به دندان چسبندگی دارد. در آغاز بیماری، لثه اطراف دندان ملتهب می گردد. اگر شما دیر اقدام درمانی کنید، التهاب پایدارشده و لثه از حالت طبیعی خارج می گردد. با بیمار شدن لثه ممکن است استخوان اطراف دندان نیز تخریب گردد. به یاد داشته باشید بسیاری از بیماری های پریودنتال (لثه) شدید، در واقع، ادامه بیماری ساده ای است که با عدم رعایت بهداشت، مسواک نکردن و جرم گیری نکردن آغاز شده است.

پیشنهاد من به همه کسانی که نسبت به رعایت بهداشت دهان و دندان کم توجه هستند و اگر حین مسواک کردن درد احساس می نمایند یا خون ریزی از لثه را شاهد هستند مسواک زدن را ترک می نمایند، این است که این کار را ننمایند و برای دلیل یابی و درمان به دندان پزشک مراجعه نمایند.

، متخصص درمان بیماری های ریشه دندان *

منبع:www.salamat.com

منبع: راسخون

به "خونریزی لثه حین مسواک زدن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خونریزی لثه حین مسواک زدن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید