درباره فواید مصرف روغن جگر ماهی چه می دانید؟
به گزارش مبصر کلاس، روغن جگر ماهی حاوی اسید های چرب بسیار کمیابی مانند امگا سه و امگا 6 است که به سلامت هر چه بیشتر اندام های بدن یاری می نماید. در این مقاله درباره خواص روغن جگر ماهی برای پیشگیری و درمان بیماری ها مطالبی توضیح داده شده است.
روغن جگر ماهی یکی از انواع روغن است که فواید زیادی برای ما دارد. ولی خب مصرف بیش از حد ان هم مانند هر چیز دیگری خطرناک است. بعلاوه شما میتوانید به جای ان از کپسول ماهی بهره ببرید. فواید و مضرات روغن جگر ماهی را در ادامه مطالعه کنید.مهمترین ترکیبات موجود در روغن جگر ماهیاز جمله ترکیبات مهم روغن جگر ماهی می توان به موارد زیر اشاره نمود:
وجود اسید های چرب امگا 3 و امگا 6
ویتامین هایی مانند ویتامین E,A,D
آنتی اکسیدان ها
و ...
خواص روغن جگر ماهی
1. وجود اسید های چرباسید های چرب امگا 3 و امگا 6 برای بسیاری از اندام های بدن مفید است. از جمله خواص آن می توان به سلامت قلب، بهبود عملکرد دستگاه گوارش، تقویت مفاصل و استخوان ها و نیز سلامت مغز اشاره نمود. بعلاوه اسید های چرب امگا 3 خاصیت ضد التهابی داشته و از رشد و تکثیر عواملی که منجر به انعقاد پلاکت ها و انقباض عروق می شوند جلوگیری به عمل می آورد. وجود اسید چرب می تواند به سلامت پوست و مو یاری ویژه ای کند.
2. وجود ویتامین A و Dروغن جگر ماهی از مقادیر بسیار زیادی از ویتامین A و D برخوردار است. این ویتامین ها به ایجاد تعادل و تنظیم هورمون های بدن یاری نموده و مانع از تجمع چربی در قسمت تحتانی شکم خواهند شد.
3. پیشگیری و درمان سرطانوجود آنتی اکسیدان های قوی در روغن جگر ماهی از افزایش رادیکال های آزاد در بدن جلوگیری به عمل می آورد و در نتیجه برای پیشگیری و درمان سرطان و دیگر بیماری ها مفید است.
4. افزایش انرژی و قدرت بدنافرادی که از روغن ماهی و امگا 3 به طور منظم و روزانه استفاده می نمایند، این چربی ها را به راحتی در طول فعالیت های روزانه و تمرینات ورزشی می سوزانند و در نتیجه گیلوکوژن برای فعالیت های سخت بعدی ذخیره می گردد. در اثر این فرآیند، قدرت بدنی فرد افزایش پیدا نموده و زمان بیشتری را می تواند صرف فعالیت کند.
5. تقویت سیستم ایمنی بدنامگا 3 موجود در روغن ماهی باعث فراوری بیشتر پروستاگلاندین می گردد. این ماده، مکملی مفید از اسید های چرب بوده که سیستم ایمنی بدن را تقویت و از بدن در برابر عفونت ها محافظت می نماید.
6. کاهش وزن و لاغریبررسی ها نشان می دهد که مصرف اسید های چرب امگا سه توانایی بدن برای سوزاندن چربی را افزایش می دهد. بعلاوه بر اساس این تحقیقات مصرف روزانه روغن ماهی باعث کاهش اندازه اشتها شده و حس سیری را در فرد به وجود می آورد. روغن جگر ماهی، چربی را به انرژی تبدیل نموده و مانع از ذخیره شدن چربی در بدن می شوند. البته باید توجه گردد که روغن ماهی کالری بسیار بالایی دارد.
سایر خواص جگر روغن ماهیپیشگیری از ابتلا به بیماری های افسردگی، اسکیزوفرنی و بیماری هایی که مانع از رشد و تکامل مغزی می شوند
مفید برای زنان نزدیک به دوران یائسگی به علت ایجاد تراکم و تعادل در کلسیم
پیشگیری از ابتلا به بیماری های چشمی مانند خشکی چشم و ماکولار
کنترل استرس بدون پرخوری
جلوگیری از ابتلا به سرطان پروستات، سرطان سینه و سرطان روده بزرگ
تنظیم کلسترول خون، فشار خون و ضربان قلب
مقابله با آسم
یاری به درمان بیماری هایی همانند هپاتیت و ایدز
یاری به فراوری کلاژن و برطرف مسائل پوستی و در نتیجه جوانسازی و زیبایی پوست
یاری به رشد و سلامت مو ها
پیشگیری از بروز التهابات عوارض ناشی از دیابت
پیشگیری از پوکی استخوان و نیز تقویت استان استخوان ها
روغن جگر ماهی از به وجود آمدن ممانعت از ایجاد سفتی و تنگی در عروق
تنظیم دستگاه گوارش و یاری به بهبود یبوست و سندروم روده تحریک پذیر
بهبود نوسانات اختلالات خلقی و کاهش افسردگی و پرخاشگری
بهبود التهابات و آرتریت در مفاصل
پیشگیری از ابتلا به چاقی
کاهش خطر ابتلا به از دست دادن حافظه، زوال عقل و آلزایمر
برطرف مسائل پوستی مانند جوش، آکنه و چروک و بعلاوه یاری به بهبود بافت مو و ناخن ها
منبع: سایت ستاره
منبع: راسخون